Sunds Y’s Men’s Club fejrer 30 års jubilæum

Sunds Y’s Men’s Club blev chartret den 5. februar 1994 og kan således fejre 30 års jubilæum.

Klubben blev chartret af Herning Y’s Men’s Club og har i dag 28 medlemmer – foreløbig kun mandlige, skønt klubbens medlemmer på sidste generalforsamling, besluttede også at optage kvinder som medlemmer.
Jubilæet blev fejret mandag aften i denne uge, med en fest for klubbens medlemmer med ledsagere samt for indbudte gæster fra Herning Y’s Men’s Club. Festaftenen bød på historiske tilbageblik i taler og powepoint samt musikalsk indslag med harpe og sang af harpenisten Mariann Mikkelse
.
Adskillige af klubbens nuværende medlemmer har været med siden klubbens start, fortæller klubbens præsident, Niels Christian Kobbelgaard. Han fortsætter: ”Det har altid været en meget aktiv klub, og det er den stadigvæk. Vi kan også glæde os over, at vi har fået nye og yngre medlemmer med på det seneste.

Vi kan også glæde os over, at de aktiviteter klubben har gang i, kører godt. Det drejer sig om vores genbrugsbutik på Nørrevang i Sunds, vores månedlige loppemarked på Skivevej og bankospil i Sunds Forsamlingshus – alt sammen for at samle penge ind og dermed mulighed for, at støtte en bred vifte af kirkelige og sociale formål, primært målrettet mod børn og unge som for eksempel FDF og KFUM og KFUK, men også bredere ud og ikke kun lokalt. Vi støtter også nationalt og internationalt gennem anerkendte organisationer. Det gælder for eksempel støtte til Ukraine gennem Folkekirkens nødhjælp. I år kan klubben således uddele knap 300.000 kr.”, slutter Niels Christian Kobbelgaard.

Klubben ledes af et præsidium, mens de enkelte aktiviteter i vid udstrækning ledes og styres af udvalg, hvis medlemmer i et vist omfang, årligt roterer mellem udvalgene.